Especialitzats en tractaments silvícoles

Som Forest Marin S.L., una Societat Limitada amb capital privat, estem especialitzats en el sector forestal. Amb 4 generacions de trajectòria, ens hem desenvolupat amb el criteri d'optimitzar els mitjans i els processos de treball.

La nostra empresa, especialitzats en tractaments silvícoles, està vinculada a l'Associació Catalana d'Empreses de Treballs Forestals, i el nostre gerent és a la junta directiva.


Activitats

Disposem d'equips especialistes a:


Franges de protecció contra incendis

Recuperació de camps i pastures

Explotacions forestals

Restauració de zones afectades per factors climatològics extrems

Eliminació de plantes invasores en àmplies superfícies

Neteja forestal de línies elèctriques

Mallat en talussos

Tractaments silvícoles i fitosanitaris

Seguretat

La seguretat i la salut laboral és el més important per a nosaltres. En elles tot el personal està implicat i coneix la Política de Prevenció de Riscos Laborals.

A Forest Marin S.L. disposem d'un certificat que evidencia la conformitat del Sistema de Gestió de Salut i Seguretat Laboral, segons certificat ISO 45001 per certificació ENAC de l'empresa: SGS

 

També comptem amb un servei de prevenció extern, SPMAZ, que col·labora amb la nostra empresa perquè tot el Sistema de Seguretat Laboral funcioni. Les principals accions que es duen a terme amb el nostre servei de prevenció són:

  • Avaluació de riscos laborals.
  • Procediments de seguretat.
  • Informes de sinistralitat.

  • Inspeccions de seguretat a la feina.
  • Pla de formació.
  • Formacions periòdiques.

  • Investigació daccidents.

 

A Forest Marin S.L., tenim cada any com a objectiu introduir millores per reduir la sinistralitat laboral que afecten tots els departaments de l'empresa: compres, informació-formació contínua, participació i la implicació en primer lloc de la gerència, com a principals eixos de la empresa.

S'han fet formacions amb certificacions oficials de cursos AGAR-108 d'Aprofitament Forestal de 260 hores.

Tots els treballadors de Forest Marin S.L., que realitzen treballs en alçada han rebut una formació específica per anar lligats des del sòl, hi ha un procediment específic per fer-ho.


Dades de contacte


Adreça:

Av. Josep Porcar, 24
08230 Matadepera, Barcelona


Telèfon:

937300217


Correu electrònic:

gemma@forestma.com

 
Formulari de contacte
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable del tractament: FOREST MARIN, S.L.

Finalitat del tractament: Gestionar i atendre les sol·licituds d’informació i consultes que els usuaris d’aquest formulari ens enviïn.

Legitimació del tractament: Consentiment del interessat al enviar-nos el formulari emplenat amb les seves dades.

Destinataris de les dades: El personal, la direcció de l’empesa i els prestadors de serveis necessaris per complir amb les nostres obligacions. No cedirem les seves dades excepte obligació legal.

Drets que l’assisteixen: Té dret a accedir, rectificar, suprimir les seves dades, així com altres drets com s’explica detalladament a la política de privacitat, enviant-nos un e-mail a gemma@forestma.com.

Informació addicional: Per més informació addicional i detallada sobre com tracem les dades personals consulti la política de privacitat. 

Aquest web està finançat per la Unió Europea - Next Generation EU