Explotacions forestals

A Forest Marin S.L., apliquem tècniques innovadores per formar part de la preservació i cura del medi ambient. Integrem processos de millora contínua a totes les nostres aèries, a més comptem amb classificacions empresarials per poder desenvolupar els treballs d' explotacions forestals.

Hem estat pioners en l'ús de màquines, estris, eines i proteccions per fer treballs d'aquest sector d'una manera eficaç i segura.

 

Fomentem l'aprofitament energètic. Som especialistes en explotacions forestals

A Forest Marin S.L. protegim les zones verdes i els boscos de tota mena de perills naturals, a més cuidem la seva imatge. Per assolir aquesta comesa, el nostre personal treballa al voltant de tres aspectes fonamentals:

  • Selecció d'arbrat

  • Poda selectiva

  • Neteja de sotabosc

Disposem dels mitjans adequats per complir aquestes expectatives. Comptem amb tot tipus de trituradores de restes (triturem residus forestals i tornem aquesta biomassa al bosc en forma d'estelles petites que es barreja amb la matèria orgànica de la muntanya, les fem servir com a combustible energètic o per fer compostatge natural).

A continuació, referim alguns dels treballs que realitzem:

Eliminació de plantes invasores en qualsevol superfície : la vegetació existent en àmplies zones humides són plantes invasores com la Cortaderia, que s'han d'eliminar mitjançant el desbrossament de les mateixes per afavorir la proliferació de les plantes autòctones.

Explotacions forestals : disposem de tractors i cabrestants per a l'aprofitament de la fusta. Tenim clar que per afavorir la biodiversitat i mantenir els boscos nets és imprescindible dur a terme explotacions forestals responsables mitjançant un Pla Tècnic.

Recuperació de camps i pastures : comptem amb els mitjans per recuperar camps i pastures abandonades, que ajuden a millorar l'ecosistema i les espècies animals que viuen en aquestes zones rurals aïllades.

 

Apropeu-vos fins a les nostres instal·lacions i demaneu més informació sobre els serveis que oferim. Els nostres col·laboradors estaran atents a atendre'l i assessorar-lo en tot allò que requereixi.